BodoCraft

Ez a blog azért készült,hogy megismertessem a minecraft tört szerverem sok emberrel!

Friss topikok

  • Kinter Krisztián: Sziasztok! Szeretném ha bele Írnátok engem a whit-listbe vagy mibe mert nem tudok belépni. :( (2011.11.19. 09:08) Chat
  • bazsa1998: Léccives nézzenek már fel az adminok.Már több mint 3 honapja irtam és semmi reagálás (2011.10.28. 00:09) Lagg,Tagok,etc...
  • Sajtos07: most én vagyok a béna vagy a gép mert nekem nem dobja be a honlapot xD (2011.10.20. 14:42) Elköltöztünk!
  • Fedor17: szeva. én már írtam e-mailt is, meg skype ra is felvettelek! hamachi az televan. és már 2 napja se... (2011.08.09. 12:53) Tagok
  • DJman98: Nekem se Skype-on se Hamachim. Akk én hogyan jelentkezzek????? (2011.08.04. 09:29) BodoCraft nyitás

Elköltöztünk!

2011.08.09. 17:37 | Aknakukac | 1 komment

ELKÖLTÖZTÜNK!!!

Új weboldal: bodocraft.cubehost.hu

Arénáztunk:)

2011.07.26. 23:12 | Aknakukac | Szólj hozzá!

 A megnézéshez kattints IDE Vagy IDE

Chat

2011.07.26. 18:39 | Aknakukac | 2 komment

http://www.freechat.hu/chat/index.php?chatid=8334

Háttérkép

2011.07.26. 14:15 | Aknakukac | Szólj hozzá!

Megérkezett a BodoCraft hivatalos háttérképe!

http://kepfeltoltes.hu/110726/Untitled-2__1920_x_1080__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Felbontás: 1920x1080

Új város...

2011.07.20. 22:30 | Aknakukac | Szólj hozzá!

Nem hittem volna, de 10 nap leforgása alatt a 2. város is tele van.jelentkező pedig akar szép számmal, ezért nem kérdés, hogy jön a 3. város...

Szerver

2011.07.20. 07:53 | Aknakukac | Szólj hozzá!

A Szerver Online!

 

Online map

2011.07.14. 10:11 | Aknakukac | Szólj hozzá!

Samu jóvoltából elkészült az online map.

Itt megtekinthető:http://dl.dropbox.com/u/35183584/map.html

Aki pedig fly modot szeretne telepíteni, annak ajánlom ezt a videót! http://www.youtube.com/watch?v=b0NtdU1L6lc&feature=related

Új világ(ok)

2011.07.13. 11:00 | Aknakukac | 9 komment

Sziasztok!

 Aki rendszeresen nézi a blogot(nem hiszem hogy van ilyen a rengeteg kihagyás után), az tudhatja, hogy már rengeteg ideje nem volt új post.Ennek több oka is volt.Például,hogy úgy éreztem, hogy nincs sok értelme, és hogy úgy sem érdekel senkit csak a szerver adatai.Másrészt nagyon kedvem sem volt hozzá, nem motivált semmi, senki.De most rászántam magamat és mindeféle újulásról beszámolok nektek a szerverrel kapcsolatosan.Szóval ugye kb 1 hónapja nem postoltam azóta már 4x váltottunk mapot (nem viccelek!).A map váltásnak a fő indoka általában egy kedves griefer, vagy éppenséggel igényesebb várost szeretünk volna.Az új mapokkal egyre szebb városok jöttek létre és egyre jobban odafigyeltünk mindenre, belejöttünk a város készítésbe.Az 5. mappal, tehát a legújabbal jutottunk talán el addig a szintig, hogy tényleg egy szép, rendezett, igényes kis városkában élhessen a nép és ezzel megadva az alaphangulatot a szerverre érkező friss playereknek.Persze a régi motorosoknak is jobb érzés rendezett környezetben bannolni:)

A szabályzat is jócskán kibővült azóta.Sőt inkább azt mondom, hogy most már van normális szabályzat.És persze sokat szigorodtunk ennyi idő alatt és jobban feltudjuk mérni mondjuk éppenséggel egy bannak a realitását.Illetve hogy mit engedhetünk meg egy playernek és mit nem.Azóta sokkal jobban odafigyelünk arra, hogy kit fogadunk be a szerverre.Mostanság egy normálisan megfogalmazott bemutatkozás és 12 éves kor alatt/nélkül be sem engedünk senkit.Az admin csapat is bővült/átalakult teljes mértékben.A legrégebbi admin rajtam kívül BenceKing, akinek a   mostani neve becus, eredeti neve pedig szimplán bence volt.Ő már 1,5 hónapja segíti a szervert minden elképzelhető formában (talán ő az egyik legszigorúbb admin, nemárt vele nem kekeckedni:))Aztán jött még AdamHawk aki szintén jó admin és sokat segít mindenben és itt van Még Morfologus és AnonymGirL akik sosem bírnak leállni a szebbnél szebb építmények készítésével.De nem is baj.Szegény Morf már 4x-re építi újra teljesen a Voyagert a map váltások miatt:)Kiatartás neki!Aztán itt van még BarnusKing aki már sweden név alatt fut  szerveren illetve már nem nagyon aktív nem is tudom mikor láttam utoljára de szerintem csak lazul és nyaral egy jót:)A player társaság pedig napról napra változik persze.Már rengeteg felhasználója van a BodoCraft-nak aminek nagyon örülök!

A szerver 1 hónapja fut majdnem hostingtól.A hostinggal én, ha nem is mindig de aránylag meg vagyok elégedve.És mivel 2 nap múlva lejár az 1 hónapoos befizetés arra kérek mindenkit aki ezt a postot olvassa,hogy ha szeretnétek következő héten is szervert , akkor aki teheti az támogasson egy pici pénzel.Előre is köszönöm! Ide lehet küldeni a pénzt!: 8777, Homokkomárom Jókai ut. 8. Bodó Tamás részére

 

További Jó nyarat és kellemesen eltöltött időt kíván a BodoCraft team mindenkinek!

Lagg,Tagok,etc...

2011.05.14. 18:34 | Aknakukac | 11 komment

Sziasztok!

A mai napon nagyot "szaporodtunk",mert ma felvettem plusz 5 tagot,akik nagyon jó fejek és jól elvoltunk.Viszont amikor már fennt voltunk a szerveren 5-6-an akkor belaggolt rendesen.Nos,hogy a laggot (ha nem is teljesen)megszüntessük új szabály lépett érvénybe.Ha a szerverre készülsz feljönni,akkor a saját és társaid érdekében is kapcsold ki az utorrentet,letöltő programokat,x-fire-t,msn-t,skype-ot és társaikat.Ugyanis ezek a programok leterhelik a hálózatot.Illetve ha belép egy uj felhasználó várni kell pár percet amig a lagg megszűnik,egyébként nincsen lagg a szerveren.

Ezen kívül nyílt egy ötödik Hamachi-s szoba mert ugye köztudott hogy egy szoba sajnos csak 15 férőhelyes.Az ötödik szoba neve: Bodo-Minecraft5   jelszó:123

Illetve ma este lesz egy Aréna Event pontban 8 órakor kezdődik!Erre mindenkit várunk szeretettel!

Ma elméletileg Caesar jóvoltából már érvénybe lép az új honlap ,mely mind design-ben,mind pedig tartalomban felülmúlja ezt.

A zombik sorsáról a mai napon döntött a nép a szerveren.Egyértelműen meg lett szavazva a zombik kikapcsolásának megtartása.Így tehát határozatlan ideg,valószínüleg véglegesen ki vannak zárva a zombik a szerverről.      

Jó játékot kíván aknakukac96!Találkozunk este 8-kor az arénában!

Promo

2011.05.13. 14:04 | Aknakukac | Szólj hozzá!

Itt is van a szerver Promo vidije: http://www.youtube.com/watch?v=k2P68-s9CB8

Puginok,Griefer,etc...

2011.05.13. 13:57 | Aknakukac | 5 komment

Amióta nem postoltam egy jó párdolog történt.Például bannoltam 2 emberkét akik megkeserítették a szerver életét.Az egyik Zzero071 volt a másik pedig XJakab.Mind a 2-en Grieferkedtek rendesen amiért már kijárt a ban!Viszont van 1-2 jó hírem is mégpedig az egyik,hogy raktam fel uj pluginokat amelyen valamejest megvédik a cuccokat de ez még bővítve lesz!Az egyik plugin a lockchest mellyel egyszerűen levédhetjük a ládáinkat.Van még Nether plugin mejjen már utazhatunk a Netherbe is és van szintlépős plugin amit remélem nem kell bemutatni.Illetve raktam be egy HomeX plugint is mellyel kijelölhetjük a házunkat és akármelyik pillanatba oda spawnolhatunk!A szerver Promo videója éppen most töltődik fel a YouTube-ra az is ki lesz post-olva!Illetve Caesar jóvoltából készül az új honlap amelyet reményeim szerint már ma használat alá helyezhetek.

TNT,etc...

2011.05.10. 19:06 | Aknakukac | 1 komment

Na szóval!

Új szabály íródott melynek értelmében a maximum egyszerre felrobbantható TNT-k száma 12-re lett korlátozva így laggmentes maradhat a szerver!Plusz tilos más házát/építményét TNT-vel rombolni!

3 taggal bővült ma a csapat: Fawynnal,Zzero071-el és Caesar-al.

Köszönjük,hogy csatlakoztatok!

Tagok

2011.05.09. 22:06 | Aknakukac | 8 komment

A szerver publikus nyitásának már az első napján (Igaz este 21 és 22 között) jelentkezett 2 ember akiket fel is vettem!Jelentkezzetek bátran!

 

                  Jelen állás szerint: Admin: aknakukac96

                                           OP: bododani98, vera4ever

                                           Tagok: JTB, Tokra

U.I:Azért írtam hogy 2-en jelentkeztek,mert az adminok és az OP-ok már a szerver legelején (Publikus nyitás előtt) adva voltak.

További szép napot!

BodoCraft nyitás

2011.05.04. 06:45 | Aknakukac | 6 komment

Sziasztok!Szeretnétek egy újonnan nyílt,minőségi,Magyar,tört szerver tagjai lenni?Akkor nincs más dolgod,minthogy felveszel Skype-ra,annak érdekében hogy felírjalak a Whitelistre.Skype nevem: bodo.balazs4

A szerver nem szervergépekről megy,mivel offline(tört),ezért nem fog 24/7-ben menni.A szerver még nagyon friss,új,ezért a meglévő map még kicsi,kevés az építmény.Ezért gyertek,népesítsétek be és jól fogunk szórakozni!A szerver Bukkit-ja 1.5_01(tehát a játéknak ennyire kell frissülnie).

Szabályok:-Ne rongáld más építményét,mert bant kapsz!-Ne káromkodj,mert kickellek!-Flint&Steel tiltva van!Ha használod ban-t kapsz!-Ha valamire szükséged van,akkor admintól kérj,ő majd eldönti,hogy ad-e.-Építkezni csak az adminok által választott területen szabad!-TNT csak saját területeden használható,ha mások épitményeit rongálod vele akkor kick jár érte!

Ez a szerver SMP(survival [vannak zombik ,fogy az élet,nincs mindenből végtelen]),de a zombik még egyenlőre ki vannak véve,amíg úgy nem döntünk,hogy visszarakjuk(ez rajtatok is múlik).Van közös láda, amelybe minden számodra fölöslegeset belepakolhatsz!

Minden új játékos(ha igényel)kezdő csomagot kap,amellyel könnyebben neki tud vágni a dolgoknak.

A szerveren van egy fa farm, melyről ingyen és bérmentve lehet fát kivágni annak függvényében hogy azt vissza is ülteted!

Adminok,moderátorok:-Admin: aknakukac96

                             -Moderátor: vera4ever

                             -Felhasználók: -

A szerveren bevezetés alatt áll a boltrendszer is!

Jó játékot! IP: 5.138.216.93

Kell még Hamachi csatlakozás is,mielőtt el kezdenél játszani: hamachi szoba neve: Bodo-Minecraft5 jelszó:123